Fitbees Personal Health Coaching

Healthy & Happy in a FUN way

Inloggen   Inschrijven

Fitbees team

Ontdek hoe je gezond kan bezig zijn op een leuke manier

  • Keuze uit ZES verschillende programma's
  • Persoonlijke Online Coaching door jouw Fitbees coach
  • Hapklare opdrachten, ideaal voor drukbezette mensen... zoals jij en ik!
  • Meer dan 100 tips & tricks voor een Healthy & Happy leven

Ik wens meer info over Fitbees voor bedrijven

Meer informatie

Ik wens meer info over Fitbees voor mezelf

Meer informatie

Er gebeuren fantastische dingen met mensen die zich goed in hun vel voelen!
Lees hier hun verhaal…

Jurgen

Vandaag ben ik terug op bezoek geweest bij mijn huisarts naar aanleiding van mijn 2e bloedonderzoek. Ik had dit voor het fitbees programma ook laten doen.

Op de dag van onze teambuilding werd er door een medewerker van jullie het "Fitbees" programma voorgesteld. Het enthousiasme droop eraf! Tijdens deze voorstelling werd er uitgelegd dat er door het naleven van enkele simpele vuistregels een gezondere levensstijl kan bekomen worden.

Geïnspireerd door deze presentatie ging ik aan de slag. Alvorens deel te nemen aan de gezondheidscheck ging ik langs bij mijn huisarts voor de uitslag van mijn 1e bloedonderzoek. Het resultaat was dramatisch en bijkomende onderzoeken volgden. Een serieuze waarschuwing en extra medicatie waren het resultaat.

Dan volgde de gezondheidscheck en de uitslag was al even rampzalig. Dit in acht genomen was het moment om mijn levensstijl drastisch te veranderen aangebroken. Door deel te nemen aan jullie programma wordt je gemotiveerd op alle vlakken. De uitdagingen rond eten en beweging werken enorm aanstekelijk en het element competitie versterkt dit.

Eenvoudige uitdagingen zoals "eet 2 stukken fruit" of "drink geen frisdrank" worden snel een gewoonte. Het behalen van extra punten door te sporten heeft mij er ook toe aangezet om mij in te schrijven in een fitness. De eerste sessies cardio duurden niet lang wegens gebrek aan conditie. Maar door regelmaat en het willen scoren van extra punten kwam daar al snel verandering in.

De slechte eetgewoontes werden vervangen door de vele tips die we kregen in het programma. Gaandeweg begon ik gewicht te verliezen en voelde ik dat mijn conditie erop vooruitging. Na enkele weken was het geen opdracht meer, maar een "way of life".

Vervolgens werd de 2e gezondheidscheck aangekondigd. Uiteraard had ik mij hiervoor ingeschreven en het resultaat was positief. Mijn doelstelling om gewicht te verliezen was gehaald en mijn conditie was er merkbaar op vooruit gegaan.

Maar dit was niet het einde voor mij. Door jullie programma heb ik mijn hele levensstijl veranderd:

  • Behaal ik dagelijks mijn 10.000 stappen? Neen, maar ik probeer er wel het maximum uit te halen.
  • Door het programma heb ik de uitdaging van het sporten herontdekt en heb ik mezelf al enkel sportieve doelen gesteld.
  • Het slechte eetpatroon is vervangen door jullie gezonde tips, maar af en toe is er wel nog eens een uitzondering, met mate, wat op zich ook geen kwaad kan.

Dan was er dan het resultaat van mijn 2e bloedonderzoek. Mijn huisarts was verbijsterd, het resultaat was fantastisch. De extra medicatie mocht ik stopzetten. Volgende maand volgt nog een 3e bloedonderzoek en wordt de resterende medicatie misschien gehalveerd.

Door deze ervaring te delen wil ik gewoon aantonen dat jullie programma voor mij persoonlijk mijn leven heeft veranderd.

Eddy

In het begin was het wel wennen om aan de “normale” gang van zaken een drastische wijziging toe te voegen. Het leek mij veel inzet te kosten, maar gaandeweg werd de nieuwe uitdaging .... een “normale” gang van zaken!

Zodoende dat ik wel echt content ben dat ik mee gedaan heb aan de uitdaging.

Zondag jl. was voor mij een top moment! Een medewerkster van de sportclub waar ik jeugdtrainer ben, en mij al jaren kent, kwam naar mij toe en vertelde mij dat ik iets uitstraalde wat ze nog nooit gezien had bij mij..... Mijn ego was zodanig gestreeld!!!!

Een bevestiging van formaat dat Fitbees  niet alleen mensen gezonder maakt, maar ook een uitstraling meegeeft naar anderen toe.

Sofie

Ik was al 25 een rookster. Voor de rest leefde ik eigenlijk best gezond; ik ga elke week tennissen en ga dagelijks wandelen met de hond, dus ik doe wel wat kilometertjes.

Eigenlijk valt mijn gewicht ook best mee; ik heb nooit echt moeite gehad om gezond te eten en om mijn gewicht onder controle te houden. Behalve toen ik 10 jaar geleden al eens een poging deed om te stoppen met roken… Toen ben ik direct 5 kg bijgekomen. Dit was voor mijde druppel en ben hervallen!

Ik heb dit alles gemeld aan mijn Fitbees Coach en door de positieve en toffe aanpak ben ik er nu toch in geslaagd om na 25 jaar definitief te stoppen met roken. En ik voel me super in mijn vel!

Erik

Ik ben jaar na jaar geleidelijk aan kilo’s bijgekomen. Ik sta eigenlijk bijna nooit op de weegschaal dus ik schrok wel toen ik een volledige lichaamsanalyse liet doen door de Fitbees Coaches. Niet alleen had ik heel wat vet teveel, maar het bleek dan ook nog eens om het ‘gevaarlijke’ buikvet te gaan. Aangezien hartaandoeningen in de familie zitten, was dit voor mij een serieuze wake-up call.

Ik begon de challenges aan te gaanvia het Fitbees Personal Coaching programma met de nodige steun van mijn Fitbees Coach en bleek na 2 maanden 4 gaatjes van mijn broeksriem extra te kunnen aanspannen!

Bij de volgende lichaamsanalyse was ik super aangenaam verrast: het bleek dat mijn risico’s op hartziekten en diabetes al een stukje was afgenomen… Ik ben op goede weg en ben van plan om dit nog lang vol te houden!